Common Rail (CR)

Common Rail (ruil) brandstofpompen en verstuivers

Wij zijn o.a. een gecertificeerd Bosch & Delphi Diesel Center

                                                        

Voor alles wat rijdt , rupst of vaart , of elke motor waar roet uitkomt.
wij kunnen u helpen bij ieder probleem op het vlak van dieselsystemen.

402

Wij zijn een specialistisch bedrijf wat al jaren diepgaande kennis en ervaring heeft, in het met raad, daad & trainingen, ondersteunen van bedrijven met probleemoplossing van complexe voertuig Electra en Brandstof toevoersystemen.
Daarvoor hebben wij geïnvesteerd in een uitgebreid aantal dieselcomponent testbanken en speciale gereedschappen om snel en efficiënt diagnose te kunnen stellen, en componenten te kunnen reviseren.

Wij bieden een compleet  en uitgebreid test en ruilprogramma dieselcomponenten zoals o.a.

  • verstuiverhoudercombinaties
  • verdelerpompen, mechanisch en elektronisch geregeld
  • Unit-injectoren voor personenauto’s en bedrijfswagens
  • Common Rail hogedrukpompen en injectoren voor personenauto’s en bedrijfswagens
  • Unit pompen

Uitlezen en het meten van de retouropbrengst worden vaak gebruikt bij het stellen van een common rail systeem diagnose, maar dit bied vaak geen duidelijk uitsluitsel.
Het vervangen van alle verstuivers/injectoren om zo de oorzaak te achterhalen is niet alleen zeer tijdrovend, maar ook onnodig kosten verhogend.

Zijn een of meerdere van de verstuivers verdacht?
Dan kan een door ons uitgevoerde test op een van onze door de fabrikant voorgeschreven testbanken wel een compleet, goed en duidelijk testrapport bieden.
Is het probleem eenmaal aangetoond behoudt u altijd nog zelf de regie en kunt u kiezen voor een ruil of nieuwe diesel injector/verstuiver.

Bedrijven uit o.a. de Automotive, Truck, Intern transport, Landbouwmechanisatie, Grondverzet, Spoorwegen & Scheepvaart sector kunnen bij ons terecht voor o.a. diagnose, reparatie of revisie van diesel (en benzine) brandstoftoevoer en voertuig start, laad en elektronica systemen van alle merken zoals o.a. Delphi, Bosch, Denso en VDO/Continental, MTU,Caterpillar,  Stanadyne etc.

Wij hebben een langdurige en uitgebreide ervaring in het hoogwaardig testen en seriematig reviseren van common rail componenten.

Door o.a. de (Common Rail) diesel pompen en injectoren/verstuivers nauwkeurig volgens de voorgeschreven aanwijzingen van de fabrikanten te reviseren, zijn onze producten van een hoogwaardige topkwaliteit.

Middels knowhow uit de originele uitrusting worden alle slijtonderdelen en kritieke onderdelen vervangen door originele reserveonderdelen.
Onze hoge hoge kwaliteitsmaatstaven en functiecontroles zoals bij nieuwe onderdelen waarborgen een vervangingsproduct in excellente kwaliteit.

Daarbij worden uiteraard ook de benodigde speciale gereedschappen en testbanken gebruikt.
In een aantal testprogramma’s worden op onze testbanken alle stappen doorlopen die door de fabrikant voorgeschreven zijn.
Alleen als alle testen succesvol zijn, dan pas komen onze ruildelen in voorraad om verkocht te worden.

Onze common rail verstuivers worden uiteraard ook zo compleet mogelijk geleverd.
Vaak krijgen moderne injectoren van de testbank in de testprocedure een nieuwe inleer code.
Deze inleercode vermelden wij op de injector en daarbij doen wij ook een kaartbijlage in de verpakking waarop deze code ook nog eens vermeld is.
Een brandplaat (afdichting met cilinderkop) zit er altijd bij en bevestigingsmateriaal kunt u desgewenst ook mee bestellen daar waar mogelijk.
Onze Common Rail brandstofpompen worden compleet met  2 afdichtringen voor de aansluitleidingen geleverd.

Onze revisie/ruilproducten zijn herkenbaar met een R van rebuild achter de merknummers en een scherpere prijs dan de merk ruillijnen.

Soms moet het bovengedeelte van een vastzittende injector eraf gehaald worden, om deze met een passende trekker te kunnen demonteren.
U kunt bij ons deze uit elkaar gehaalde injectoren voor statiegeld inleveren, mits de onderdelen compleet per injector in een zakje ingeleverd worden.
Verder hanteren wij criteria die ook door fabrikanten worden gehanteerd.
Zie bijgaande link: Terugname criteria ruildelen (cores)

 

DSC_0207Bosch 0010 (10)1-AA-166961-DS-13211